Habfürdő, de ezúttal a járműveinknek!…

Találtunk egy fantasztikus helyet, ahol az autóink kényeztetésben részesülnek!

A Mosathat Kft. autómosóban életre kelnek a járgányaink! A habfürdőzés után úgy csillognak, mint a nap, és mire hazaérünk, mintha vadonatújak lennének!

Ez a hely valódi csodákra képes! A srácok nagynyomású tisztítással porszívózzák ki az autókat, pillanatok alatt pormentesek és szikrázóan tiszták lesznek! A gumi és műanyag felületek is olyan ápoltnak tűnnek, mintha most léptek volna ki a szalonból!
Mielőtt még nekivágnánk az akcióknak és a segítségnyújtásnak, mostanában szeretjük felfrissíteni járgányainkat. A Mosathatnál minden olyan könnyű és szórakoztató, mintha csak mi magunk működtetnénk az autómosót!

Kiváncsiak voltunk, és megnéztük a www.mosathat.hu oldalt is. Nem csalódtunk! Az információk pontosan úgy állnak, ahogy a srácok elmondták nekünk. Még több fényképet és részletes leírást is találtunk arról, hogy milyen csodálatosan gondoskodnak az autóinkról!

Az autómosás soha nem volt még ennyire szórakoztató és gyors! Nem kell többé időt pazarolni, itt mindent egy csapásra elintéznek!

#KVP
#Tisztaság
#Autómosás
#Porszívózás
#Gumiápolás
#Mosathatás
#MosathatKft
#VárunkTiteket
#Csapatmunka
#CsillogóAutók
#Piperetakarítás
#AutókMintÚjak
#KalandosMosás
#ÉpHabfürdőzés
# katvedpolgaror
#Műanyagápolás
#FantasztikusHely
#RagyogóJárgányok
#GyorsésSzórakoztató
#NagynyomásúTisztítás





Forrás

Támogassuk a Dunavirágokat! – DUNAVÍRÁG MENTŐAKCIÓ…

♂️

TERMÉSZETVÉDELEM AZ ÁRPÁDHÍDON – KVP csapata segít

Egy fontos kezdeményezést szeretnénk veletek megosztani, amelyben a természetvédelem jegyében segített a csapatunk is – az Árpádhíd fénysorompójának felszerelésében!

Talán nem mindenki ismeri a Dunavirágokat (Ephoron virgo), ezeket a kicsiny, de értékes rovarokat, akik hosszú évtizedekre eltűntek a Duna környékéről.
Azonban 2012-ben végre újra megjelentek a Dunán a kérészek, mely egy jelentős visszajelzés folyó „egészségének” tisztulásának folyamatában.

Ugyanakkor a hidak közvilágítása megzavarta, megzavarja őket, így elpusztultak, pedig ezek a rovarok nem csak természetvédelmi szempontból, hanem gazdasági értelemben is nagyon értékesek.

Az idén kísérleti jelleggel a Fővárosi Önkormányzat támogatásával felkerültek a kék fényű reflektorok az Árpádhídra, amelyek segítik a Dunavirágok természetes rajzását. A kék-ultraibolya fény jobban vonza őket, mint a közvilágítás, ezáltal megakadályozzák, hogy az úttestet folyónak nézzék.

Budapest Mentőszervezet tagszervezeteként a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP vízi biztosítással segítette, támogatta a hídon dolgozó alpinistákat, akik a reflektorok felszerelését végezték. Ez a biztosítás hozzájárult ahhoz, hogy biztonságosan végezhessék munkájukat.

Ez egy kiemelten fontos lépés a Duna környezetének védelmében, amely nagyban hozzájárul az értékes Dunavirágok megóvásához.

Részletesebben itt olvashattok a kezdeményezésről:
https://telex.hu/belfold/2023/06/26/budapest-dunavirag-rajzas-lampak-turizmus

Köszönjük nektek, hogy támogattok minket ebben a kezdeményezésben, és lehetővé teszitek, hogy aktívan részt vegyünk a városunk és a környezetünk védelmében! ️

Legyetek részesei ennek az izgalmas és felelősségteljes munkának, és továbbra is vigyázzatok egymásra!

#KVP
#Árpádhíd
#KékFény
#Budapest
#Közösség
#Városunk
#Alpinisták
#Felelősség
#Büszkeség
#VíziBiztosítás
#katvedpolgaror
#Együttműködés
#DunavirágMentő
#Természetvédelem
#Környezetvédelem





Forrás

Mert figyelünk rátok!…

Ti kértétek, mi megcsináljuk!

Egy ideje intenzíven foglalkozunk az állatvédelemmel és a kutyák helyes tartásával a XIII. kerületben, és hatalmas örömünkre szolgál, hogy a lakosok ennyire aktívan részt vesznek ebben az ügyben! A hatalmas pozitív visszajelzések és támogatásotok mindannyiunk számára megerősítés, hogy helyes úton járunk.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ti, a kerületünk lakói, aktívan jelezzétek a problémákat és az állatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket. Ezért most egy újabb fontos lépésre készülünk, melyet azáltal teszünk meg, hogy figyelembe vesszük és alapozzuk a ti kéréseiteket és jelzéseiteket.

Ezért a mostani akciónk során az általatok megjelölt helyszíneken jártunk.

Az állatvédelem és a kutyák helyes tartása számunkra kiemelten fontos, és szeretnénk továbbra is garantálni az ebek és közösségünk védelmét. Ezért ismételten köszönjük a támogatásotokat és együttműködéseteket ebben az ügyben!
Továbbiakban is olyan akciókat tervezünk, amelyek még hatékonyabban segítik az állatok jólétét és biztonságát a XIII. kerületben. A polgárőrök, rendőrök, közterület-felügyelet munkatársai elkötelezetten részt vesznek a programban, és együttműködve igyekszünk továbbfejleszteni a közterületeink állatbarát légkörét.

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy jelezzétek az állatvédelemmel kapcsolatos problémákat, vagy bármilyen visszaélést, amelyet észleltek. A XIII. Kerületi Közterület-felügyeletnél +36 30 4609355 telefonszámom vagy elektronikus levélben a ktf-ugyelet@bp13.hu email címre
A közösségünk aktív részvételével érhetjük el a legjobb eredményeket és gondoskodhatunk az állatokról és közterületeink tisztaságáról és biztonságáról.
Köszönjük, hogy segítetek nekünk ebben a fontos küldetésben! ️

#kvp
#Kutyák
#Közösség
#Rendőrök
#Polgárőrök
#ebrendeszet
#XIIIKerület
#Állatvédelem
#ÁllatokJóléte
#katvedpolgaror
#KözösKüldetés
#EgyüttMűködés
#KutyabarátKerület
#KözterületFelügyelet





Forrás

Forma1, nagycirkusz a belvárosban is!…

Péntek éjjel izgalmas akcióban vettünk részt a belvárosban! Az Erzsébet tér volt a kiindulópont, ahol a tiltott helyen való alkohol fogyasztás volt az ellenőrzés elsődleges célja, ezt követően egy razzia vette kezdetét. Szakadó esőben kezdtük az éjszakát, de az rossz időjárás ellenére sokan voltak az utcán, közterületeken, így lehetőség nyílt a feladat végrehajtására, és a közlekedésbiztonsági ellenőrzés sem marad el! ️

A cél az volt, hogy biztonságosabbá tegyük a belvárosi közlekedést és ellenőrizzük a taxisokat is. A szórakozó helyek sem maradtak ki a folyamatból, és ezúttal egy erotikus bár került a rendőrség látóterébe. A cél mindig ugyanaz, hogy mindenki számára biztonságos és élvezetes legyen a kikapcsolódás, de ezt csak ellenőrzésekkel lehet garantálni!

De nem csak az Erzsébet tér volt a középpontban, hanem jártunk a Váci utcában, Régi Posta utcában, Falk Miksa utcában és a rakparton is, hogy mindenhol biztosítsuk a rend és a rendszeresség fenntartását. Péntek éjjel is a KVP csapata segített a rendőrségnek a feladatvégzésben, mert az egységes közös munka a siker kulcsa! ‍♂️

Köszönjük a belvárosi közlekedők és szórakozóhely-látogatók együttműködését és megértését! A közös felelősségvállalásért és a közlekedésbiztonságért együtt tehetünk a városunkért! ️

#F1
#KVP
#police
#Razzia
#Rakpart
#rendorseg
#FalkMiksa
#Biztonság
#ErzsébetTér
#Nagycirkusz
#katvedpolgaror
#EgyüttMűködés
#BelvárosiEllenőrzés





Forrás

Szuperprojekt a közlekedésbiztonságért!…

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi időben figyelemfelkeltő sebességmérést végeztünk Angyalföldön. De ne féljetek, nem a pénzbehajtás volt a cél, hanem a közlekedésbiztonságot szerettük volna előtérbe helyezni!

A XIII. kerületi rendőrökkel közösen kezdtük meg az úgynevezett figyelmeztető sebességmérést. A KVP csapata az adott útszakaszon sebességmérő táblájával tájékoztatta az arra közlekedő gépjárművezetőket a pillanatnyi sebességükről. Ez az első lépés volt annak érdekében, hogy felhívjuk a figyelmet az előírt sebesség betartására. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nagy sikert aratunk, hiszen nem tudtunk betelni a vicces reakciók láttán és a köszönetnyilvánításoktól!

Ezt követően azonban nem akartunk unatkozni, ezért kicsit távolabb az új TC-108 hitelesített traffipax-al mértek a rendőrség munkatársai. Tudjátok, az a kis „sebesség figyelő”, ami rögzíti a gépjárművek sebességét. És hűha, az eredmények megleptek minket! De ne aggódjatok, nem azért, mert büntetni akartak a rendőrök!

Két óra alatt mindössze 3 szabálytalankodó gépjárművezetővel kellett intézkedniük. Ezt a számot úgy szoktuk mondani, hogy „szinte nulla” egy ilyen forgalmas útszakaszon! Az ilyen pozitív eredmények bátorítanak minket, hogy folytassuk ezt a kezdeményezést, hiszen a ti együttműködésetek nélkül nem sikerülhetne.

Köszönjük nektek, hogy figyelembe veszitek a közlekedési szabályokat és törvényeket!

De komolyra fordítva a szót: a gyorshajtás nem csak pénzbüntetést vonhat maga után, hanem számos balesetet is okozhat. Minél nagyobb sebességgel közlekedsz, annál hosszabb a fékút, ami jelentősen növeli a balesetek bekövetkezési kockázatát. És ne is beszéljünk arról, hogy mennyivel nagyobb a roncsolódás, ha magas sebességgel ütközöl! Az autók nem a levegőben való száguldozásra lettek tervezve, így jobb, ha a sebességet a körülményeknek megfelelően választjuk meg.

Kérünk titeket, hogy vegyétek komolyan ezeket a figyelmeztetéseket, mert a közlekedésbiztonság mindannyiunk érdeke! Legyen szó balesetek megelőzéséről, vagy a környezetvédelemről, minden apró lépés számít a biztonságos és fenntartható közlekedés irányába.

Együtt tehetünk azért, hogy Angyalföldön még biztonságosabb legyen közlekedni!

#kvp
#TR108
#police
#Traffipax
#Rendőrök
#Angyalföld
#Szuperprojekt
#katvedpolgaror
#EgyüttMindenJobb
#Környezetvédelem
#KözlekedésiKultúra
#Közlekedésbiztonság
#GyorshajtásNemVicces
#BiztonságosKözlekedés
#FenntarthatóKözlekedés





Forrás