🚓 🚦🚸Szolgálat – Erő – Kitartás🏎️💨
🌟 Ez a hét ismét arról tanúskodott, hogy a nehézségek közepette is képesek vagyunk kitartani és segíteni másokon. 🌟 Minden egyes pillanatot értékelünk, hiszen ezek a tettek teszik különlegessé a napokat, még akkor is, ha néha szomorúsággal és megpróbáltatásokkal teli.
👮‍♂️ A hétvége sem múlhatott el a szokásos éjszakai szolgálatunk nélkül, mely egyúttal rámutatott azokra a kihívásokra, amelyekkel szembenézünk nap mint nap. 💼🔥 A szombat esti belvárosi ellenőrzés során szembesültünk a valóság néhány kemény vonatkozásával. Kiemelt figyelmet fordítottunk a közlekedésbiztonságra, és sajnos több esetben kellett ismét beavatkoznunk.
🚔 Több autó esetében került elvételre a rendszám az ellenőrzés során, és egyes esetekben még a sofőrökkel is intézkedni kellet a rendőröknek kábítószer fogyasztás gyanúja miatt.
A hajléktalanok helyzete sem maradt figyelmen kívül, és bár sokszor nehéz döntéseket kellett hoznunk, mindig az emberiesség és segítségnyújtás volt a vezérelvünk. 💔 Sajnos több esetnél kellett mentőt hívnunk, hogy a megfelelő segítségben, ellátásban részesüljenek.
💔 Egy ilyen példa az, amikor a Lehel/Róbert Károly körút aluljárójában polgárőreink egy fekvő férfit találtak, mellette egy síró gyerekkel. Anyukát nem találták, apuka pedig alkoholos állapotban volt, így a mentők a gyermeket kivizsgálás céljából beszállították a kórházba.
👂 Továbbá több csendháborítás esetében nyújtottunk segítséget a hivatásos állománynak. 👮‍♂️ 💼🔥
De jó dolgok is történtek a napokban, hiszen ott voltunk az I Bike kerékpáros vonulás útvonalán és segítettük a biztosítási feladatokat – Ezúton is köszönjük a gépjárművezetők türelmét és megértését!
💪 Az ilyen helyzetekben is együttműködve, hatékonyan tudtunk segíteni és a rend fenntartása mellett az emberek biztonságát szolgálni. Nagyon büszkék vagyunk minden csapattagunkra és az elkötelezettségükre! 🙏