Állatjó13 – Állatmentők
📢 Tegnap a 13. kerületi rendőrségen, az. „Áldozatvédelmi Szakmai Egyeztető Rendszer” konferencián a KVP csapat tagjai is jelen voltak!
🚔 Ezúttal az Állatvédelem került a fókuszba, bemutatva a kerületben jól működő Állatjó13 programot és a további teendőket.
Az állatvédelem egy olyan fontos téma, amelyre mindannyiunknak kiemelt figyelmet kell fordítani. Az állatok védelme nemcsak erkölcsi kötelesség, hanem a társadalmi felelősségvállalás egyik fontos pillére is. Az állatok érző lények, akiknek joguk van a biztonsághoz, a tisztes bánásmódhoz és a megfelelő körülményekhez.
🐾 Ezért fontos, hogy olyan programokat és intézkedéseket hozzunk létre, amelyek segítik az állatok védelmét és jólétét a közösségünkben.
A konferencián bemutatott új interaktív „Állatmentők” kvíz és képregény online felülete nemcsak szórakoztató és érdekes, hanem segít felhívni a figyelmet az állatvédelem fontosságára. 🌟 Ez az eszköz kiváló lehetőség arra, hogy a fiatalabb generáció is megismerje az állatok jogait és felelősségüket az állatokkal szemben. A kvíz és a képregény segítségével könnyedén megérthetik, hogyan lehetnek ők is részesei az állatok védelmének, és hogyan tudnak segíteni az állatokon, akár a mindennapi életben is.
🐾 🌟 Gyere, nézd meg és próbáld ki te is! 👧👦💻 https://www.otallatiszabadsag.hu – Te már ismered? 🐶
Mindenki számára fontos, hogy megértsük és tiszteletben tartsuk az állatok jogait és szükségleteit, és ezáltal egy élhetőbb, harmonikusabb közösséget teremtsünk mind az emberek, mind pedig az állatok számára.
🌈 Ezért is kiemelten fontos, hogy támogassuk az ilyen kezdeményezéseket, és összefogva dolgozzunk az állatvédelem ügyéért. 🐶
Te is hozzásegítheted Egyesületünket ehhez Adód 1% felajánlásával. Neked az semmi, nekünk rengeteg!
Adószámunk: 19091017-1-43