Ti kértétek, mi megcsináljuk!

Egy ideje intenzíven foglalkozunk az állatvédelemmel és a kutyák helyes tartásával a XIII. kerületben, és hatalmas örömünkre szolgál, hogy a lakosok ennyire aktívan részt vesznek ebben az ügyben! A hatalmas pozitív visszajelzések és támogatásotok mindannyiunk számára megerősítés, hogy helyes úton járunk.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ti, a kerületünk lakói, aktívan jelezzétek a problémákat és az állatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket. Ezért most egy újabb fontos lépésre készülünk, melyet azáltal teszünk meg, hogy figyelembe vesszük és alapozzuk a ti kéréseiteket és jelzéseiteket.

Ezért a mostani akciónk során az általatok megjelölt helyszíneken jártunk.

Az állatvédelem és a kutyák helyes tartása számunkra kiemelten fontos, és szeretnénk továbbra is garantálni az ebek és közösségünk védelmét. Ezért ismételten köszönjük a támogatásotokat és együttműködéseteket ebben az ügyben!
Továbbiakban is olyan akciókat tervezünk, amelyek még hatékonyabban segítik az állatok jólétét és biztonságát a XIII. kerületben. A polgárőrök, rendőrök, közterület-felügyelet munkatársai elkötelezetten részt vesznek a programban, és együttműködve igyekszünk továbbfejleszteni a közterületeink állatbarát légkörét.

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy jelezzétek az állatvédelemmel kapcsolatos problémákat, vagy bármilyen visszaélést, amelyet észleltek. A XIII. Kerületi Közterület-felügyeletnél +36 30 4609355 telefonszámom vagy elektronikus levélben a ktf-ugyelet@bp13.hu email címre
A közösségünk aktív részvételével érhetjük el a legjobb eredményeket és gondoskodhatunk az állatokról és közterületeink tisztaságáról és biztonságáról.
Köszönjük, hogy segítetek nekünk ebben a fontos küldetésben! 🤝🐶🏙️

#kvp
#Kutyák
#Közösség
#Rendőrök
#Polgárőrök
#ebrendeszet
#XIIIKerület
#Állatvédelem
#ÁllatokJóléte
#katvedpolgaror
#KözösKüldetés
#EgyüttMűködés
#KutyabarátKerület
#KözterületFelügyelet
Forrás