Felhívjuk a figyelmet egy veszélyhelyzetre a XIII. kerület Vőlegény utca – József Attila tér – Keszkenő utca vonalát érintő területen.
A 1045 Budapest, Tó utcában működő gyár telephelyén súlyos baleset történt, amelynek során veszélyes anyagok kerülhettek a levegőbe.

Az azonnali beavatkozó szervezetek, mint a katasztrófavédelem, mentőszolgálat, rendőrség, ÖTE, polgárőrség már a helyszínen vannak, és a gyár szakembereinek közreműködésével megkezdték a veszély-elhárítást és a mentési munkálatokat.
Kérjük az érintett ingatlanok tulajdonosait és használóit, hogy azonnal keressenek védelmet otthonaikban vagy egy erre megfelelő
helyen! ☢️

Fontos kiemelni, hogy a szirénajelzések nem tartalmaznak információt a veszély típusáról, az ellenintézkedésekről és a védekezésre vonatkozó részletes információkról. Kérjük, hogy kövessék az interneten, a rádióban és a televízióban elérhető kiegészítő utasításokat.

Érdemes megjegyezni, hogy ez csak egy gyakorlat volt tegnap, amelyen a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület tagjai is részt vettek! A szirénajelzések pedig tegnap reggel csupán felkészülés céljából szólaltak meg és figyelmeztették a lakosságot.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

#FKI
#KVP
#Mentés
#Polgárőr
#Gyakorlat
#Biztonság
#XIIIKerület
#Rendorseg
#ÉletekMentés
#CsapatMunka
#Veszélyhelyzet
#Kommunikáció
#Katvedpolgaror
#Mentőszervezet
#katasztrofavedelem
#VárosiKutatóMentő
#BudapestMentőszervezet
#KatasztrófavédelmiésPolgárőrEgyesület

Forrás