☀️

A Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP nem csak mint szervezőként, lebonyolítóként és a rendezvény nyugalmának biztosítójaként, hanem aktív résztvevőként is jelen volt a mai napon a Térfoglaló13 rendezvény első állomásán, a Kubala parkban tartott Patak Parti Pikniken.

A csapattagjainkkal több helyszínen találkozhattál: Gyermek téren csapattagjaink „értékes” pecséteket osztogattak. Kubala park patak partjánál kérdezhetted felkészült csapat tagjainkat a kerékpáros szerviz ponton. ‍♂️ Az ügyesebbek végigmehettek az ügyességi kerékpár pályánkon. ‍♂️ A patak másik partján pedig megmérhettétek, milyen gyorsan tudtok futni babakocsival a Babasprint versenyen vagy egyénileg.

Rendkívül hálásak vagyunk minden résztvevőnek és látogatónak, hogy csatlakoztatok hozzánk ezen a remek rendezvényen! Bár az esőfelhőket sajnos nem sikerült elkergetnünk, az öröm és a lelkesedés számunkra mindent felülmúlt. Az esemény sikeres lebonyolításához csapatunk több tagja is hozzájárult, és mindannyian új élményekkel és tudással gazdagodtunk.

Köszönjük, hogy velünk voltatok! ❤️
Kövessetek minket, és maradjatok velünk, mert még több izgalmas esemény vár rátok.
2024. január 20-án a Jász utca és a Béke utca közötti patak szakaszon lesz a következő helyszíne a Térfoglaló13 -nak!

#KVP
#Patak
#KRESZ
#Szervíz
#polgárőr
#Kerékpár
#XIIIkerület
#Babakocsi
#Babasprint
#KubalaPark
#Angyalföld
#Szervízpont
#Térfoglaló13
#katvedpolgaror
#Sebességmérés
#Ügyességipálya
#EgyüttMozgunk
#PatakPartiPiknik
#Sebességmérőtábla
#Kerékpárosszervízpont
#Kerékpárosügyességipálya
#KatasztrófavédelmiésPolgárőrEgyesület

Forrás