🛳️
🚢 Augusztus 20-ai ünnepségünk miatt fontos változásokra hívjuk fel a hajósok figyelmét!

A közelgő Augusztus 20-a alkalmából fontos információkat szeretnénk megosztani mindazokkal, akik a Dunán hajóznak. Az ünnepi események miatt korlátozások és hajózási tilalom lép életbe bizonyos időszakokban.

📅 Dátum: Augusztus 20.

Ezúton szeretnénk mindenkit felhívni a figyelmét, hogy a hajózási tilalom miatt tervezett hajóutakat vagy programokat időben módosítsák, hogy elkerüljék a késéseket és kellemetlenségeket.

💡 Tippek a Hajózási Tilalom idejére:
• Használj alternatív útvonalakat, hogy elkerüld a korlátozott területeket.
• Ellenőrizd a hivatalos információs forrásokat a legfrissebb hírekért és változásokért.
• Ünnepeld velünk a parton is! Kövess minket, hogy értesülj a programokról és eseményekről.
• 📍 Néhány ünnepi helyszín: [ Szabadrét Fesztivál – az Erzsébet téren, Retró fesztivál – a Tabán színpadán, Road Movie Live koncert – Műegyetem rakpart, Vigadó Piano – a Vigadó téren, Csárdafesztivál – a Vörösmarty téren, Magyar Ízek utcája – a Várkert Bazárban, Mesterségek Ünnepe – a Budai várban, Divat&Design Fesztivál – Millenárison, Varázsliget – a Városligetben]

Kérjük, nézd meg részletesen, hogy mely időszakokban érvényes a hajózási tilalom, és tartsd be a szabályokat a biztonságos és gördülékeny ünnepi forgalom érdekében.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Az ünnepség miatt kialakuló változásokért és eseményekért látogass el hivatalos honlapunkra vagy kövess minket a közösségi médiában.

64_Du_2023 számú Hajósoknak szóló hirdetmény a 2023. augusztus 20-i állami ünnepséggel kapcsolatban elrendelt hajózási korlátozásokról

Legyen szép Augusztus 20-a mindannyiunknak! 🇭🇺🎉

#kvp
#Duna
#Ünnep
#Hajózás
#Közösség
#Augusztus20
#EgyüttErősebb
#katvedpolgaror
#HajózásiTilalom


Forrás