„Figyelem, figyelem! Különleges akció, eltűntek az autók!…

Tudtátok, hogy a nagy rendezvény miatt az Andrássy úton és a Kodály köröndön a KVP csapata is segített, hogy eltüntesse az összes gépkocsit péntek éjjel? Igen, jól hallottátok! Egy akció keretében eltüntettük az autókat, hogy szombat reggelre a terület szabad legyen a rendezvénynek!

Milyen titkos módszereket alkalmaztunk? Természetesen az összes trükköt bevetettük! A rendőrség feliratú szalagokkal jeleztük a megállni tilos tábla hatályát, és minden érkező vagy távozó autó sofőrjét figyelmeztettük a megállási tilalomra. Még a rendszámokat is ellenőriztük, és ha szükséges volt, a rendőrség értesítette a tulajdonosokat. Ha még ez sem vezetett eredményre, akkor pedig jött a „lopó” autó, amelyik áthelyezte az akadályozó gépkocsikat!

Azonban nemcsak az eltüntetésre összpontosítottunk!  Reggelig folyamatos járőrözéssel a Belváros-Lipótvárosban és Újlipótvárosban is jelen voltunk. Így biztosítottuk a közrendet! ✨

Tehát, ha te is észrevetted az Andrássy úton és a Kodály köröndön az üres területet, ne lepődj meg! Mi vagyunk azok, akik a háttérből segítettünk a rendőrségnek a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítás érdekében!

#kvp
#Akció
#Közrend
#Belváros
#Eltüntetés
#Lipótváros
#Rendőrség
#Összefogás
#Rendezvény
#Újlipótváros
#katvedpolgaror
Forrás