Az utóbbi időszakban csapatunk fokozott figyelemmel és elszántsággal teljesít szolgálatot a budapesti éjszakában is, kiemelt figyelemmel a XIII kerületben és az V kerületben.
Lakóközösségünk védelméért és a bűnmegelőzésért vállalt küldetésünk során kiemelkedő eredményeket értünk és érünk el.

♀Elmúlt éjszakai szolgálat során bűncselekménnyel vádolható személyt sikerült elfogniuk csapat tagjainknak és átadniuk a rendőrségnek, biztosítva ezzel közösségünk biztonságát. Egy másik bejelentés alapján szintén azonnal a helyszínre siettek, és polgárőreink felkészültségének hála sikerült feltartóztatniuk az elkövetőket, még a sötét éjszakát kihasználó futásnak eredés ellenére is. Az intézkedés során egyiküknél kábítószer gyanús anyagot is találtak, akit azonnal a hivatásos szervek elő is állítottak.♂

Nem csupán az emberek védelme, hanem az incidensek helyszínein történő segítségnyújtás is a prioritásaink között szerepel. A baleset helyszínénél is jelen voltak a KVP polgárőrei, ahol a balesetet okozót sikerült elfogniuk, kihez sérülései miatt mentőt hívtak. A rendőrség az elkövetőt előállította.

Csapatunk az ámokfutás nyomait követve felmérte az okozott károkat, biztosította a helyszínt, és segített a gördülékeny forgalom fenntartásában az autók elszállításáig.

Ezek az események csak néhány példa arra, hogy milyen elkötelezettséggel és hatékonysággal teljesítjük küldetésünket. A képeken sajnos további balesetek helyszínei is megtalálhatóak, ezért kérünk mindenki vezessetek óvatosan, hiszen mindenkit haza várnak!

Köszönjük a közösség támogatását és együttműködését a biztonságunkért folytatott harcban! ❤️ ️

#KVP
#police
#baleset
#Éjszaka
#5kerület
#előállítás
#polgaror
#szolgálat
#rendőrség
#13kerület
#kábítószer
#Budapest
#Katvedpolgaror
#budapestiéjszaka
#éjszakaiszolgálat
#KatasztrófavédelmiésPolgárőrEgyesület

Forrás