️️
Megint egy fantasztikus délutánt tölthettünk együtt a Bulcsú Parkban a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozatának legújabb állomásán!

‍♂️ Mint mindig, a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP csapattagjai is kint voltak, hogy biztosítsák a rendezvény gördülékeny lebonyolítását és ezen a napon is folytattuk a közlekedésbiztonság és környezetvédelem fontosságára való felhívó „hadjáratunkat”. A gépparkunkból bemutattuk Dacia típusú teljesen elektromos autónkat, továbbá a sebességmérő táblánkat, ami nem csak egy hatékony eszköze a közlekedési szabályok betartatásának, hanem a sport és az egészség fontosságát is szeretnénk szemléltetni vele!

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eljött és részt vett ezen a kivételes napon! Mindenki jól érezte magát, és a közösség szelleme ismét kitűnő volt!

Jegyezzétek meg, hogy az idei év utolsó Lakóközösségi Napja szeptember 14-én lesz a Duna teraszon! Ne hagyjátok ki ezt az utolsó alkalmat, hogy együtt ünnepeljük a közösségi összetartozást és élvezzük az együttlétet!

Köszönjük, hogy veletek lehettünk, és várunk mindenkit a következő rendezvényen!

#KVP
#Dacia
#Sport
#Egészség
#Közösség
#13Kerület
#Polgárőrök
#BulcsúPark
#DunaTerasz
#Rendezvény
#Augusztus24
#Szeptember14
#Lakóközösség
#Sebességmérés
#Katvedpolgaror
#Elektromobilitás
#Eleketromosauto
#Környezetvédelem
#Sebességmérőtábla
#Eleketromosrobogo
#Lakokozosseginapok
#Kozlekedesbiztonsag
#KözösségiÖsszetartozás
#KatasztrófavédelmiésPolgárőrEgyesület

Forrás