Az Utca Hősei – Mert minden élet számít! ❄❤

Október 10-én a XIII. kerületi Rendőrkapitányság a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet, a BMSZKI és a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVPcsapat tagjai együtt járták a kerület utcáit, hogy segítséget nyújtsanak a hajléktalanoknak a közelgő hidegre való tekintettel.

Ebben a közösségi akcióban nemcsak arra törekszünk, hogy eltüntessük az utcán élők nehéz helyzetéből fakadó látványát, hanem arra is, hogy valódi segítséget nyújtsunk nekik a szakemberek által, és megelőzzük a zord időjáráshoz kapcsolódó tragédiákat ezért is csatlakoztak Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei munkatársai az ellenőrzéshez.

Az akció keretein belül ellenőriztük a lakossági bejelentéseket és szükség esetén az illetékesek megtették az intézkedéseket.

Ha Te is észlelsz bármilyen bajba jutott embert az utcákon, kérlek, hívd az alábbi számot, hogy segítsünk nekik és megelőzzük a bajt: ☎️ Telefonszám: +36-06-1-299-7031

Az akciónk nem áll meg itt, és ahogy közeleg a tél, egyre sűrűbben járjuk majd az utcákat, hogy segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Köszönjük a támogatásodat és együttműködésedet, mert csak együtt hozhatunk valódi változást azok életében, akik ránk szorulnak.

#tél
#KVP
#hősök
#hideg
#Akció
#Police
#Együtt
#segítség
#Polgárőr
#Budapest
#utcahősei
#BMSZKI
#Rendőrség
#13Kerület
#Egymásért
#igazoltatás
#Angyalföld
#Katvedpolgarot
#KözösségiAkció
#KözterületFelügyelet
#13KerületiRendőrkapitányság
#KatasztrófavédelmiésPolgárőrEgyesület

Forrás